Persberichten

Nederland - Voor velen van u zal dit totaal onverwacht komen, u geniet immers al lange tijd van films en series op uw DIT is TV Box. In de media zult u de komende tijd wellicht verhalen horen over DIT is TV die niet stroken met uw persoonlijke ervaringen. Om onduidelijkheid te voorkomen willen wij benadrukken dat het product de gebruiker nog evenveel plezier brengt als voorheen en dat onze producten volledig ondersteund blijven. Lees meer.

Nederland - De nieuwe DIT is TV inpak- en verzendcentrale in Roermond draait al op volle toeren en is op 7 Oktober feestelijk geopend! Na maanden intensief gewerkt te hebben aan het optimaliseren van de allerkleinste details, zijn we er klaar voor om DIT is TV internationaal op de kaart te gaan zetten. Bekijk hier het persbericht in samenwerking met onze partner Westrom.

Belgie - Recent heeft DIT is TV de Belgische markt betreden. Als de voortekenen ons niet bedriegen zijn ook onze Vlaamse buren zeer content met de eindeloze mogelijkheden die DIT is TV biedt. Ook the One is in Vlaanderen numéro un!

Nieuwe animatie - Een beroemde Nederlandse animator heeft voor DIT is TV een super mooie animatie gemaakt waarin onze mascotte, Frodo precies uitlegt hoe DIT is TV werkt en hoe je er optimaal van kunt genieten! 

Duitsland - Onze oosterburen vragen zich af; wann kommt DIT is TV nach den heimat?! Nog dit jaar zullen wij onze Deutsche freunden verblijden met al het moois dat DIT is TV (spreek uit; Tee-Fau) biedt!

 

Filmjournaal - Komende maand start DIT is TV met een eigen wekelijks film en TV journaal waarin de allerbeste, heetste en stoutste films, series en sportwedstrijden besproken zullen worden. Stay tuned! Natuurlijk wordt het DIT is TV Journaal uitgezonden op DE duurzame online TV zender van Nederland; Duurzaam24.TV

Disclaimer - DIT is TV is zich er van bewust dat er Apps en/of Add-ons circuleren die auteursrechtelijk beschermd materiaal aanbieden, zoals films en tv series. Op geen enkele wijze willen wij het gebruik van onrechtmatig in het verkeer gebracht materiaal aanmoedigen en wij benadrukken u dan ook om uitsluitend legale content te streamen. Het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal, zonder toestemming van de rechthebbenden, is bij wet verboden, omdat de entertainment industrie hiermee wordt geschaad. Wij willen alle gebruikers van DIT is TV er nadrukkelijk op wijzen dat de gratis Add-ons op de DIT is TV box door derden worden aangeboden via internet en dat DIT is TV uitsluitend een overzicht verstrekt van de mogelijkheden die deze Add-ons bieden. Wij hebben geen invloed op de werking van genoemde Add-ons en accepteren hiervoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid.