De missie van DIT is TV is om „de wereld te verlossen van te duur betaalde TV abonnementen en logge en niet werkende TV ontvangers.
Onze slogan „JIJ bepaalt wat je kijkt” zie je terug in al onze producten en diensten.
Wij staan voor een grote keuze aan films, series, sport en live zenders. Zonder grenzen, zonder beperkingen.

Onze „eye-catcher” de DIT is TV Box is de beste streaming-media speler in zijn klasse en we werken er elke dag hard aan om dit zo te houden en om onze service gedurende de 13 uur per dag, 365 dagen per jaar dat we open zijn, te garanderen.

Bent u tevreden? Vertel het anderen! Bent u niet tevreden? Vertel het ons!

JIJ bepaalt wat je kijkt. Waar wacht je nog op?

Voor het in elkaar zetten van onze producten en voor het versturen van al onze pakketjes werken wij samen met Sociale Werkvoorziening Westrom te Roermond. Voor u betekend dat een snellere levering en iets goeds doen voor de samenleving, 2 vliegen in één klap dus!

Op 7 Oktober 2014 hebben wij onze nieuwe inpakcentrale feestelijk geopend! 

Met behulp van de inpakcentrale bij Westrom proberen we de bestellingen nog sneller bij onze klanten thuis te krijgen. De orders worden met veel nauwkeurigheid samengesteld en ingepakt door de fantastische werknemers bij Westrom.  Ieder bedrijf dient iets terug doen voor de samenleving. DIT is TV is daarom de samenwerking aan gegaan met Westrom. Westrom is een bedrijf dat mensen integreert, die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, in de samenleving door middel van werk. Voor meer informatie over Westrom klikt u hier.

Video: DIT is TV - Hoe het allemaal begonnen is!

Bekijk snel al onze fantastische nieuwe artikelen! Klik hier


De organisatie

Ons hoofdkantoor bevindt zich in hartje maastricht:

LET OP: alleen postadres
DIT is TV B.V.
Wilhelminasingel 64
6221BK Maastricht

Ons magazijn bevindt zich bij Sociale werkplaats "Westrom"
De Hanze 1 
6041PA Roermond